Molnár Anikó vagyok,

portré-, családi- és esküvői fotós.

A családom és a férjem a mindenem. Szeretünk utazni, álmodozni, jókat enni és lustálkodni. A legkönnyebben akkor kapcsolok ki, ha hosszú sétára indulhatok kutyánkkal, McFly-jal.

 
 

És persze nem telik el
egy napom sem fotózás nélkül...

Sosem volt kérdés számomra, hogy azzal fogok foglalkozni, ami boldoggá tesz. A fotózás mellett kötöttem ki, ami szerelem volt attól a perctől, hogy megvettem életem első masináját.

2010-ben végeztem a Budai Rajziskola fotográfus szakán, valamint az évek során remek mentorok mellett sajátítottam el a szakma csínját-bínját. Kipróbáltam magam grafikusként és képszerkesztőként is, végül mégis
az A-terv mellett maradtam.

Nemrég visszatértem az alapokhoz és időnként filmre is fotózok, mert vannak alkalmak, amik szinte megkövetelik, hogy valami igazán kézzelfogható is fennmaradjon.


 
 

Kedvelek mindent,
ami egyszerűségében szép
és ízléses.

A gyönyörű fények szerelmese vagyok, és a spontaneitás, az őszinteség, a bensőségesség, az életigenlés jellemzi fotóimat.
Izgalmas helyeken járni, észrevenni az észrevehetetlent, történeteket, életutakat megismerni, a legapróbb rezdüléseket meglátni - és mindezt vizuálisan átadni: ezt jelenti számomra a szakmám.